El Paller

És una bonica caseta independent per a 6 persones, just davant del parc infantil al costat mateix de la sala de jocs. Al pis superior hi ha una lluminosa cuina sala d’estar amb sortida directa al jardí. Al pis de baix hi ha tres dormitoris i el bany.

El Vell Moli De Dalt

És el pis superior d’un antic molí fariner que manté la seva estructura original de pedra i fusta. Ideal pels amants de les masies rústiques i autèntiques. Des del jardí al costat de la bassa del molí s’entra directament a la cuina sala d’estar. Al mateixa pis hi ha tres dormitoris per a 4 o 5 persones. Baixant una escala de pedra hi ha el bany.

El Vell Moli De Baix

És el pis inferior d’un antic molí fariner que manté la seva estructura original de pedra i de fusta. Ideal pels amants de les masies rústiques i autèntiques. És per a 4 persones. Des del pati davanter s’entra directament a la cuina sala d’estar que dóna a un dormitori i al bany. Pujant una escala de pedra hi ha el dormitori de matrimoni.

La Cabana

Petita caseta per a parelles que havia estat un estable. Al pis de baix hi ha un bany i un dormitori amb llit de matrimoni. Al pis de dalt la cuina sala d’estar amb vistes sobre el bosc.

Rovirota Ponent

Habitatge independent per a 4 persones dins de la masia de la Rovirota. Té dos pisos, a baix hi ha dos dormitoris que estan de costat i un bany, a dalt hi ha una àmplia sala d’estar i una cuina.

Rovirota Migjorn

Habitatge independent per a 4 persones dins la Rovirota. És tota a peu pla amb sortida directa al jardí. Dóna al parc infantil, Té una àmplia sala d’estar amb un dormitori a cada costat i té una cuina i un bany interiors.

La Casa Solar

És una casa construïda el 1980 seguint els experiments en energia solar de l’enginyer francès Trombé. És una casa àmplia per a grups de 14 persones. Al pis de baix hi ha la cuina, el menjador, un bany i una sala d’estar per llegir amb dvd. Al pis del mig hi ha un passadís completament acristallat amb tres dormitoris i dos banys. Al tercer pis hi ha dos dormitoris més iun bany. La casa té un gran hivernacle amb una piscina climatitzada la major part de l’any.

una illa de pau i vegetació

Enter Your Contact Form 7 Shortcode in Cone Options!

© Copyright - La Rovirota el Molí - powered by imediavan